Humbeek Plage 2021 gaat niet door

Beste,

We willen even de stilte onderbreken aangaande Humbeek Plage 2021 en U het volgende mededelen. Met spijt in het hart moeten we U melden dat, na veel overleg en soms ook wat twijfels, de Humbeek Plage editie 2021 niet doorgaat.

Enerzijds is er nog steeds onzekerheid hoe de maatregelen tijdens de komende maanden zullen evolueren en of deze opgelegde maatregelen optimaal kunnen gerespecteerd worden voor een evenement van onze omvang. 

Anderzijds willen wij steeds de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers voorop stellen.  Echter moet deze veiligheid  ook kunnen rijmen met de échte Humbeek Plage sfeer, en dit lijkt ons op dit moment onmogelijk te realiseren.

Alsook zou het spijtig zijn dat we onze 10de verjaardag niet voluit kunnen vieren met de échte gezelligheid dat we op onze Plage gewend zijn. 

Wij hopen op ieders begrip en kijken vol goede verwachtingen uit naar volgend jaar.  Dan zal Humbeek Plage plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.

MAAR 

Vermits de Covid-19 epidemie de laatste weken meer in kracht afneemt en er terug wat meer perspectief is voor kleinere initiatieven zijn we een petanquetornooi aan het voorbereiden.  
“Humbeek Petanquet” zal doorgaan op zaterdag 7 augustus vanaf 12.00 uur op de parking van het parochiaal centrum in Humbeek.  Bij mooi weer zullen we ook een kleine zomerbar openen, waar je naast een frisse pint of cocktail ook een hapje zal kunnen eten.  

Iedereen is welkom op “Humbeek Petanquet”, zowel de geoefende petanquer als de hobbyisten. Als organisatie mikken we op zo’n 40 tal ploegen en hiervoor zullen we ook de nodige extra petanquebanen aanleggen.